Dit was Abiss 2023

      

IMG-20231005-WA0005
Veel bedrijven werken met intern ontwikkelde software, maar hebben moeite om gekwalificeerde mensen te vinden om de toenemende vraag naar meer connectiviteit in de productie bij te houden

Op 5 oktober 2023 waren we aanwezig met een stand op ABISS digital Summit 2023 in Kortrijk Xpo.
Deze summit stond volledig in het teken van industriële digitale transformatie. Het was dé plek voor iedereen die slimme oplossingen zocht voor de geconnecteerde organisatie van morgen.

Wat viel er te beleven?

Diverse technologieleveranciers gaven demo’s en deelden best practices. Tijdens deze expert classes kon je je verdiepen in onderwerpen zoals de rol van AI, het digitale transformatieproces en de digitale twin. Op onze stand gingen we in dialoog met heel wat gerenommeerde bedrijven die digitale oplossingen zoeken of technische uitdagingen aanpakken.

Dit zijn onze bevindingen

  • Beveiliging is een topprioriteit en een constante zorg voor fabrieken die investeren om te connecteren met hun machinepark.
  • Veel bedrijven werken met intern ontwikkelde software, maar hebben moeite om gekwalificeerde mensen te vinden om de toenemende vraag naar meer connectiviteit in de productie bij te houden.
  • In de productiesector lopen veel AI-projecten, vaak voor kwaliteitscontrole of ter verbetering van de prestaties van (menselijke) operators.
  • Productie-ingenieurs zijn, in tegenstelling tot hun administratieve collega’s, geen fan van het SAAS-model.

Kon je er niet bij zijn en wil je graag onze experts spreken?
Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking.