De vier struikelblokken van innovatie

      

undraw_button_style_70y7-e1601972110568-1
Stel u eens voor dat u als een buitenstaander uw business zou analyseren via een Business Model Canvas-oefening bijvoorbeeld. Zou u dan niet op nieuwe ideeën en mogelijkheden stoten?

Waarschijnlijk wel. Tenminste, als u open staat voor verandering en u niet laat afschrikken door alle mogelijke struikelblokken.

U heeft dan wel vaak theoretische ideeën die “as is” misschien niet te realiseren zijn.

De drie grootste struikelblokken voor de realisatie van uw ideeën hebben vaak te maken met budget, draagvlak en software die de flow kan veranderen of systemen kan linken.

Het grootste struikelblok na de innovatie is dat mensen de nieuwe manier van werken niet aanvaarden. Bij Coteng bieden we voor deze vier struikelblokken een oplossing.

  1. Software op maat hoeft niet duur te zijn. We maken bovendien alleen een offerte voor projecten met een positieve ROI.
  2. Door te praten met het team en de leidinggevenden en het bouwen van een Proof Of Concept in een vroeg stadium creëren we een draagvlak voor en tijdens het project.
  3. Coteng bouwt software op maat dus bijna alles is mogelijk.
  4. Onze baseline is: “Software that pleasantly surprises”. Mensen gebruiken onze software graag. Omdat hij aangenaam is en omdat hij werkt.

 

Pitch ons uw idee en we zullen zien of we kunnen helpen. Contacteer ons op info@coteng.com of +32 3 326 43 13