Coteng in the spotlight: Ons bedrijf op Kanaal Z

      

2023 foto Didier op Kanaal Z
Welk type software je ook implementeert, zorg ervoor dat de gebruikers het ervaren als een hulp in hun werk. Alleen software die medewerkers graag gebruiken levert een positieve ROI

Onlangs kregen we bezoek van de reporters van Kanaal Z, een televisiezender voor ondernemers. De zender wou meer te weten komen over software op maat en tegelijk onze werkwijze ontdekken.
Een vraag waar we maar al te graag aan meewerken! In dit artikel lichten we al een tipje van de sluier op. Bekijk de reportage om meer te weten te komen over Coteng.

Betrokkenheid loont

In de video krijg je een kijkje achter de schermen van ons bedrijf. Je zal onder andere zien hoe wij ook een eigen vestiging in India hebben. En hoe we daar met onze collega-ingenieurs intensief aan projecten werken. Ons team beschikt naast een sterke technische kennis ook over zakelijk inzicht. Een belangrijke meerwaarde aangezien we onze ingenieurs nauw betrekken bij de projecten van onze klanten. Zo blijven ze eveneens uitgedaagd, wat zowel het team als de klant significant voordeel oplevert. We werken namelijk jarenlang samen met onze klanten.

IT als opportuniteit

Op de vraag welk soort bedrijven bij ons komen aankloppen, is het antwoord vrij ruim. Coteng werkt zowel voor buitenlandse multinationals die wereldwijd klanten hebben als ook voor KMO’s zoals windmolenparken. Zelfs start-ups met een innovatief idee kunnen bij ons komen aankloppen. Wat al onze klanten gemeen hebben, is dat ze IT zien als een opportuniteit en niet als een kost.

Variabele digitale oplossingen

We worden door diverse afdelingen van bedrijven ingeschakeld om een digitale oplossing voor te stellen. Zo zoeken sales en marketing departementen naar manieren om hun klanten te binden door bijvoorbeeld de customer journey te optimaliseren. Daarnaast willen PMO’s vooral hun interne bedrijfsprocessen automatiseren.